Monday, January 22, 2018

Quinci Wesmyron

[ kvinzí vesmájron ]

 

Player: Katy

FC: Katherine Langford


Tesserae: 6 | Defense: 5

Contact: ksmehlikova@seznam.cz

Age: 16 deceased - utonutí


Token: Dětská fotka Lawrence


Narodila se a žije v Šestém kraji, svou povahou však nemá moc daleko k těm profi. Je stejně krvelačná a toužící po uznání jako oni. Většina z lidí, když už se dostanou do Her, tak touží jen přežít. Ona vždycky toužila zazářit. Zřejmě to má v genech. Proto nepodcenila svůj trénink. Sice v jejich kraji není výcvikáč, ale ona si dokázala poradit. Začala trénovat s mírotvorci v jejich kraji. Nebylo tak jednoduché je ukecat, ale ona umí být dost neústupná, takže se jí to nakonec povedlo. Techniku boje si díky tomu osvojila téměř k dokonalosti. Hrozně ji baví bojovat s živým cílem. Miluje boj se zbraněmi i beze zbraní. Hlavně, že to bolí. Kvůli tomuto nemilému faktu s ní po chvíli všichni mírotvorci odmítli bojovat, a ona si to teď musí trénovat na figurínách, které speciálně kvůli ní do jejího kraje vozí. Ale jí to nevadí, stihla se naučit dost. Co se týče zbraní, nejvíc jí změnilo život něco, čemu říkají vysouvací zbraně. Kdysi jí je přivezl známý mírotvorce a od té doby je nepustila z ruky. Říká jim Matylda a dokonce s nimi spává. Další její oblíbenou zbraní jsou vrhací nože. Přijdou jí praktické v tom, že dokážou ublížit na blízko i na dálku. Dostalo se jí do ruky mnoho zbraní, ale ona ráda používá jen tyhle, v tomhle je hodně tvrdohlavá. Své záchvaty zuřivosti si vybíjí boxem nebo během. Kondici má tudíž špičkovou, protože ona má záchvaty vzteku hodně často. Jelikož je z Šestky, umí řídit auta i motorky. A díky otci jich má doma v garáži pěkných pár. Dokonce si je sama opravuje. Často to doma nemohla vydržet a zdejchla se na venkov, klidně i na pár dní. Takže ví, jak v přírodě přežít. Umí rozdělat oheň, ví, že si vodu musí převařit, a umí ulovit a vykuchat zvíře. Taky má dobré orientační schopnosti, jak v přírodě, tak ve městě. A vyzná se v mapách, kdyby se jí čirou náhodou dostala do ruky. Bolest jí vůbec nevadí, spíš na ni má úchylku. Hlavně ji teda miluje způsobovat, ale nevadí jí ani to, co většinu lidí už hodně bolí. Ona se v tom vyžívá. Lidi proto většinou vyděsí, když se místo křiku začne smát jako šílená.


Slabiny. Kde jen začít. Podle ní její největší slabinou je, že začala trénovat relativně pozdě. Většina profíků trénuje už od raného věku, jí chvíli trvalo, než ji mírotvorci začali brát vážně. Učila se rychle, ale není to stejné, jako by trénovala od dítěte. Něco jako taktický boj jí nic neříká. Bojuje tak, jak to přijde a to, že by mohla nepřítele odzbrojit nebo tak jí většinou ani nedojde. Hrozně se bojí vody. Mají sice doma bazén, ale ten tam je jen pro okrasu, protože se mu vyhýbá širokým obloukem. Sama neví proč, možná má nějaké trauma z dětství. Neumí bylinky. Ačkoliv přežít v přírodě umí, tohle jí přijde naprosto zbytečné. Jo, jedlé bobule pozná, ale ten plevel okolo jí přijde všechen naprosto stejný. Je naprostý perfekcionista a nikdy se nespokojí s ničím jiným než dokonalostí, jak u sebe, tak u ostatních. Když to není podle jejích představ, rychle se naštve. Čímž se dostáváme k její největší slabině – obrovské záchvaty vzteku. Než se pořádně rozjedou, ještě se dokáže zastavit již zmíněným boxem nebo zběsilým během. Když se však rozjedou, přestane se ovládat, naprosto a kompletně. Ničí, mrzačí a zabíjí vše, co se jí dostane pod ruku. Je to takový mutík bez zásahu Kapitolu, dokáže totiž v tomto stavu ublížit i někomu blízkému. Kvůli tomu kolem sebe nemá moc přátel. Navíc svou lásku vyjadřuje velmi neobvyklým způsobem – škrcením. Vždycky, když se s někým sblíží, obzvlášť romanticky, tak má tendence obmotat mu (nebo jí) své prstíky okolo hrdla a pořádně zmáčknout. Většina lidí se po tomto zážitku lekne a už ji nikdy nechce vidět. Neumí ani moc předstírat, takže touhle cestou si přátele taky získat nedokáže. Další věc je její tvrdohlavost, kterou taky zavádí o extrému. Vlastně slovo tvrdohlavý je v tomto případě opravdu nedostačující. Navíc má potřebu pořád někoho peskovat a nutit, aby jí sloužil. Ani vlastní matka ji nemá ráda a otec jí jen posílá peníze, vůbec ji nenavštěvuje. Je zkrátka sama.


Narodila se v Šestém kraji jako jeden velký omyl. Alespoň to jí matka často opakuje. Vznikla totiž jako nehoda po jednom krátkém románku s velmi charismatickým mírotvorcem jménem Wesmyron. Matka ji nenáviděla už od začátku. Jediný důvod, proč jí nedala k adopci, jsou peníze, které jí onen mírotvorce pravidelně posílá. A na jejich poměry jsou to obrovské peníze, tudíž byla ochotná si dcerku nechat. Nechat asi není správný výraz, spíš přetrpět pod jednou střechou. Najímala jí chůvy, které vzhledem k nezkrotnosti Quinci často musela střídat. Takže ta k nikomu nikdy velké citové pouto neměla. Jedinou výjimkou v celém jejím životě byl její kamarád Lawrence. Potkala ho už jako velmi malá. Vlastně je seznámil jejich otec, kterého mají stejného. Nikdo kromě jejich otce o tom neměl ani tušení, včetně jejich matek. Lawrence měla velmi ráda, byl to její jediný kamarád. A svou lásku mu ukazovala, jak jinak než škrcením. Pak ze dne na den zmizel a ona ho už nikdy neviděla. Potom to s ní šlo z kopce. Snažila se najít si další kamarády, ale vůbec jí to nešlo. Pak se snažila najít si kluka, ale to se nedařilo už vůbec. Nakonec objevila svou bisexualitu, zjistila, že omezovat se jen na jedno pohlaví je hloupost a začala pálit i po holkách nebo vlastně všem, co mělo dvě ruce a nohy a ucházející obličej. To končilo ještě většími katastrofami. Když zjistila, že lidi ji z nějakého důvodu opravdu nemají rádi, začala se více a více soustředit na svůj trénink. Ví, že má všude možně po Panemu nevlastní sourozence, ale nikdy je neviděla a ani o nich moc neslyšela, protože ani otec se s ní nikdy moc nebaví a za ty roky jí vlastně sdělil jen pár základních informací. Zasadila si do hlavy, že když se přihlásí do her a vyhraje, bude si jí všímat alespoň otec, možná získá uznání i svých sourozenců a všech těch, které svým chováním odehnala. Takže trénuje jako umanutá, protože ona vyhraje. Když ne schopnostmi, tak svou tvrdohlavostí.

other worlds

stranger2s.jpg