Friday, October 28, 2016

Devon Singer

[ devn singrh ]

[player] Renaiti

[fc] Chester Bennington
 

time won't heal this damage anymore

× [species] human
× [date of birth] august 3, 2181
× [age] forty-three | 43
× [loyalty] anticapitol
× [credits] 0

× [level] 1
× [zodiac sign] leo ♌︎
× [height] 178 cm | 5' 10”
× [occupation] hacker
× [gems] 0




defense [ 6 ]
  • [ appearance ] První, čeho si na něm všimnete není ani zdaleka jeho chování, nýbrž jeho vzhled, který jasně napovídá, že se ve Třináctém nenarodil a prakticky tam nepobývá ani moc dlouho. Jeho výška nad 178 cm není zase až takovým problémem, spíše se jedná o to, co se sebou udělal. Krátko střižené vlasy má proto, že v Kapitolu dříve nosíval pestrobarevné paruky a od té doby mu kratší vlasy přijdou mnohem pohodlnější. S výstředností nikdy neměl žádný problém. Tomu jsou jasným důkazem mimo jiné i černé tunely v jeho uších. Nesmíme opomenout ani to, co přiláká oko kolemjdoucího nejdříve. Na jeho tetování. Prakticky je sám na sebe naštvaný, že se nestihl potetovat od hlavy až k patě a má na těle ještě hodně, jak s oblibou říká „normální“ kůže. Celá jeho záda jsou pokryta jakýmisi obrazci, které sice kdokoli rozezná, ale nepochopí jejich význam, pokud o něm nic neví. Další tetování u něj můžeme najít na ramenou, zápěstí, nohou, hrudi, pravém malíčku a pro něj asi nejvíce významné na levém prsteníčku, kde se nachází zvěčněný prstýnek s jeho milovanou ženou. V jeho případě dokáže vzhled ihned odradit nebo naopak zcela jedince ohromit, aniž by otevřel ústa. Ale to, že jej ihned zavrhnete, nemusí být zrovna dobré rozhodnutí, neboť on není zase tak moc špatný.
  • [ personality ] Má své dny, kdy by nejraději poslal do horoucích pekel i toho největšího dobráka, ale kdo takové dny nemá, no ne? Jinak se dokáže bavit téměř s každým, jaký tón však zvolí, to mnohdy do poslední vteřinky neví ani on sám. Tak jako tak se jedná o týmového hráče a pokud dostane něco za úkol, všechny jeho osobní spory jdou do pozadí, aby práci odvedl na sto procent.
× × ×
  • [ file 001 ] I když by to možná nikdo podle toho všechno jeho tetování na těle netipoval, měl vcelku v pohodě dětství. Občas nějaké roztržky s rodiči, ale to k dospívání prostě patří. Jinak s nimi měl velmi dobrý vztah. Dokonce jej podporovali i v jeho úpěnlivé cestě ke tvůrcovskému křeslu. Mnohem zajímavější je však již jeho život po dvacítce. Měl svoji vysněnou práci a nic mu nechybělo, ani pozornost žen. Jak se říká, v mládí láska jenom kvete. Tak tomu bylo i u něj. Seznámil se s jakousi brunetkou, kterou od jejich prvního setkání nemohl pustit z hlavy. Nejspíše byl až natolik dotěrný, že mu chudák žena přeci jen nakonec podlehla. Že byste do něj nyní takovou romantickou duši netipovali? Máte pravdu. Něco jej poté změnilo. Bylo mu něco okolo 23, když jí požádal o ruku a nabídl jí společné bydlení. Byl to život jako v pohádce, tedy skoro. Hodně času trávil v práci a když už měl volno, neopomínal ani večírky s přáteli. Na jedné takové oslavě měl již slušně upito a ráno se probudil v cela neznámé posteli. Samozřejmě toho litovali a proto se rozhodli oba dva o té noci mlčet. Tedy do té doby, než se jim u dveří po nějakých devíti měsících objevil uzlíček přikrývek s novorozenětem. Jeho žena to nemohla dlouho překousnout. Během toho, co šla jeho práce stranou a on se snažil trávit více času s manželkou a svojí malou dcerou, jej kontaktoval jakýsi muž, přítel otce. Až poté, co vše pro něj dělal zjistil, odkud tento cizinec je. Myslel si, že Třináctý už neexistuje, ale mýlil se. Dlouho mu spolupráce vycházela nebo si to alespoň myslel. Jednou se vrátil zpět domů a našel svoji ženu s podříznutým hrdlem. Šestiletá Dollie se naštěstí stačila schovat pod pohovku. On věděl, kdo to udělal. A chtěl se pomstít, ale jeho kontakt jej přiměl k tomu, aby si počkal. Pomohl jim oběma se dostat ještě ten den pryč z Kapitolu, a tak se ocitl tady. Připraven kdykoli pomstít smrt své milované manželky.

  • Dollie Singer × Jeho malá porcelánová panenka. Tahle holčička byla nedopatřením, ale nikdy by ji nenazval chybou. Přes to všechno je rád, že ji má. Teď už je jeho nedílnou součástí a za její hezký život se bude prát jako lev, kterého má ve svém znamení zvěrokruhu. I když život s ní není zrovna nejjednodušší, neměnil by. Sice její matku vlastně ani pořádně neznal, ale je si více než jistý, že je to celá ona.
  • Katherine-Anna Eristoffborough × Tahle žena byla první, která k nim neměla nějaké až příliš velké předsudky ze začátku, když přišli z Kapitolu. Docela se až divil, jaký vztah dokázala mít s Dollie a jak na ni působila. Dlouho nic podobného neviděl. Nutno podotknout, že dříve než by si sám myslel, tak se z nich stali dobří přátele. Vždycky se mu dobře bavilo s lidmi, kteří byli pro každou srandu a to ona rozhodně byla. Jenže než třeba byl schopný přijít vůbec na to, že Kath bere možná i více než jako kamarádku, tak musel přihlížet tomu, jak ji Kapitol v přímém přenosu před jeho očima zavraždil. Je to už druhá žena v jeho životě, o kterou ho Kapitol připravil. Ale v jeho vzpomínkách bude žít pořád, ačkoli mu asi bude trochu trvat, než se z toho zase vzpamatuje.
  • Kesame Brannan × Byla to otázka jedné noci. Rozhodně k ní nechová žádné hlubší city, vždyť zná jen její jméno a po tom, co mu odložila jejich dceru u dveří, aniž by něco řekla, tak by asi ani nic společného s touto osobou mít nechtěl. Bere ji prostě jen jako takovou opileckou chybu a nejspíše, kdyby ji teď někde viděl, asi by ji ani nepoznal. Z té jejich noci si pamatuje tak jedině asi alkohol a nejspíše i to, že je dobrá ve flirtování, ale tím to bude asi tak končit. Možná jí je ale přeci jen svým způsobem i je trošičku vděčný za to, že nezůstal po tom všem úplně sám, ale má tu svoji kotvu v podobě Dollie. Jak se to říká, všechno zlé je k něčemu dobré.

  • 1x obsidiánový klíč, obsidiánový box [k otevření potřeba 5 obs. klíčů]

other worlds

stranger2s.jpg