Sunday, April 19, 2015

Nate Holbourn

[ nejt haulboorn ]

[player] Andy

[fc] Patrick Schwarzenegger
 

one day i'm just gonna say fuck it all and let my demons out to play

× [species] human
× [date of birth] may 6, 2207 | ♉︎ taurus
× [loyalty] capitol
× [credits] 0

× [level] 8
× [age] seventeen | 17
× [occupation] student
× [gems] 0





vitality [ +10 ] × defense [ 28 ] × deceased - probodnutý skrz naskrz: Rexether nan Rhoenthre
  • Měl ve svém tréninku hned dvojí výhodu oproti ostatním. Narodil se do Druhého kraje, což znamená, že je profík, což je dosti velká výhoda sama o sobě. Druhou výhodou, kterou má opravdu jen zlomek lidí, je to, že je to synátor hned dvou vítězů. Což podtrženo sečteno dává to, že umí základy snad naprosto všeho, co by se mu mohlo hodit. Rodiče se mu i sestře snažili předat vše, aby se životem dokázali protlouct, což se jim povedlo docela dobře. Už co se naučil ťapkat, a vlastně už dávno před tím, ho bavilo do všeho bouchat a mlátit. Do maminky, do tatínka, do avoxky, do hraček, prostě do všeho. Proto, hned jakmile to bylo možné, ho otec začal brávat do tělocvičny a učit ho jeho vlastnímu koníčku – bojovým sportů. Byl tak sice o maličko nebezpečnější, ale většinou všechnu přebytečnou agresi a energii rozdával do figuríny. Z čehož vyplývá, že se umí prát a má slušnou sílu. Jakmile prcek trochu povyrostl, vrazili mu do rukou zbraně. Jeho repertoár je opravdu velmi pestrý a neexistuje snad nic, co by ovládat neuměl. Přesto mu nejvíc k srdci přirostl obyčejný meč. Přijde mu nejpraktičtější a navíc mu dává pocit, jako by byl nějaký rytíř z pohádky, což samozřejmě nikdy nikomu neřekl. Miluje lov. Díky tomu se naučil skvěle s lukem a pastmi. Je to pro něj ta největší zábava a pod postelí si schovává svoje trofeje, protože má pocit, že by se to mamince moc nelíbilo. Ale taková lebka kamzíka je opravdová krása. Naučil se rozdělat oheň, najít vodu a rozeznat pár základních druhů bylinek, což je pro něj docela úspěch vzhledem k tomu, že tyhle tréninky v centru většinou prospal nebo se ulil, protože je to neuvěřitelná nuda. Ale usoudil, že se mu to jednou hodit bude, tak se to prostě naučil. Pak je tu jeho největší schopnost. Umí si naprosto každé děvče namotat kolem prstíku. Už odmalička ke krásným ženám táhl a umí ty správné fígle, aby je získal. Dokáže být charismatický, vtipný a prostě takový, po kterém každá žena touží. Jakmile však nějaká řekne ne, začne zuřit nebo propadne naprosté depresi. První varianta je pravděpodobnější.
  • Jeho největší slabostí je to, že se vůbec neumí ovládat. Jedná zcela impulzivně, bez rozvahy a hlavně většinou docela agresivně. Vůbec si nedělá servítky před autoritami, protože tohle ho rodiče nikdy nenaučili. Dokázal by dát pěstí i prezidentce, kdyby mu řekla něco, co se mu nelíbí. Což rozhodně není vhodné, ale jemu je to jedno. Proto vedle sebe potřebuje někoho, kdo ho bude trochu krotit, což je kupodivu jeho sestra. I když občas pořádají závody v nejšílenějších nápadech, když jde do tuhého, tak je ona ta moudřejší a zodpovědnější. Se sestrou má trochu zvláštní vztah, po většinu času ji chce taky pořádně praštit, ale moc dlouho bez ní nedává. To se pak pere ještě častěji, kouše si nehty, na všechny řve a tak. Není úplně nejchytřejší hlava světa a hodně věcí mu hned nedocvakne. Ale občas mívá světlé chvilky, takže to vlastně není tak strašné. Šíleně se bojí smrti. Takže když ucítí jen nepatrný pocit, že by mohl umřít, zdrhne jako srab a zatraceně rychle. Vlastně tak rychle ne, protože nikdy moc běhat neuměl. Ať už sprinty nebo dálky, ani jedno ho nikdy nebavilo a úspěšně se tomu vyhýbal. Rychle mu dochází dech a sprintem uběhne možná tak pár set metrů, než padne vyčerpáním. Což je opravdu nevýhoda. Nikdy si moc neuměl najít kamarády kvůli svojí povaze, ale nakonec si kohosi s hroší kůží našel. Teda, asi to není opravdové přátelství, protože tohle on neumí a takové city jsou mu téměř cizí, ale alespoň má s kým trávit čas, když se nudí. Do spojenectví není rozhodně vhodný. Kdo s ním do spojenectví vstoupí, tak musí počítat s tím, že bude vše podle něho. Také se může zapomenout, že by se s něčím podělil. Jeho věci jsou jen jeho a nikomu je fakt dávat nebude. Není to typ kluka, který by se o něco dělil. O cokoliv, i když by měl velký přebytek jídla, tak to je jeho jídlo. Jediný, koho tak nějak dokáže poslechnout je jeho sestra a tu taky dokáže jen když chce. Ale její slovo na něj platí. Zrovna perfektní není, on si to o sobě samozřejmě myslí. Přece on vždycky vymyslí tu nejlepší možnost, ten nejlepší nápad. Dalo by se o něm říct, že je dost velký egoista. Celkově je pyšný jako páv.

  • [ file 001 ] Jednoho dne přišel na svět maličký Nate a o pár minut za ním i jeho sestřička Shiloh. Jak už bylo zmíněno, měli to obrovské štěstí a narodili se hned dvěma vítězům – Desirée Masonové a Lewisovi Holbournovi, tím pádem mají i prarodiče vítěze, což je úplně super, ne? Bohužel nebyli tak úplně chtění, což už tak super není, a více než vlastní rodiče se o ně starala avoxka. S rodiči si nikdy moc nevybudoval vztah. Jak by mohl, když víc vídal někoho, kdo má uříznutý jazyk. Rodiče je totiž zrovna v nějaké lásce nevychovávali. Ani ona to s nimi neměla jednoduché. Jsou to neuvěřitelná tornáda a povahy jejich rodičů se v nich ještě zkoncentrovali. Což znamená, že každý zvlášť je nekontrolovatelný živel a dohromady jsou pohroma. Mají hodně podobné povahy, což je možná důvod, proč by občas nejraději vymlátili jeden druhému duši, dech, orgány a další nepotřebné věci. Na druhou stranu si k ní vypěstoval velmi silný ochranný pud, takže proti ní nenaznačujte nic zlého, pokud nechcete skončit na cucky. Jen on si může dovolit ji peskovat, mlátit ji a nadávat jí, protože on může všechno a taky je ten starší. S rodiči to má trochu složitější, ale i ty má rád tím podivným Holbourno-Masonovským způsobem, který se rozhodně nepodobá normálnímu chápání lásky. Žije v domnění, že je král světa, protože přesně tak je vychován a přesně tak to vnímá i zbytek jeho podivné rodinky. Proto nemá takové zábrany jako ostatní vůči nikomu a ničemu a do všeho se vrhá naprosto po hlavě. Taky se už několikrát natloukl, ale nikdy neuronil ani slzu, prostě se oklepal a šel dál. S pocity to má taky trochu jinak než ostatní, ale za to chudáček nemůže. Celkově by se dal shrnout jako neovladatelný fracek bez pořádného vychování. Ve výsledku to není ani jeho chyba. Je to chyba jeho rodičů, kteří se o něj ani o jeho sestru tolik nestarali a nevěnovali jim nějakou větší pozornost. Nate je už na svůj věk celkem vysportovaný. Možná chtěl zaujmout své rodiče, možná se chtěl připravit na Hladové hry, protože dobře ví, jak to chodí. Ví, že do nich jednou určitě bude muset. To je přeci ta největší zábava, když jsou ve Hrách děti vítězů. Hry vyhráli jeho rodiče a dokonce i prarodiče. Je jistý, že tam taky půjde. Chce se na to připravit, proto do výcvikového centra chodí opravdu často. On si tam hlavně vylévá svoji agresivitu. Občas to schytá nějaká figurína, do které zabodne meč a občas to dokonce schytá recepční, které zničehonic vynadá. Ta mu tam raději nic neříká, protože ví, kdo je. Nechce mít problém s rodinou vítězů. Měří zhruba sto osmdesát centimetrů. Celkem zapadá mezi své vrstevníky. Má krátké a světlé vlasy. Nate celkově působí na první pohled slušně a mile, ale naštvat ho rozhodně nechcete. Tak tohle je Nate Holbourn.

other worlds

stranger2s.jpg