Saturday, June 14, 2014

Shelia Holbourn

[ šílah haulboorn ]

 

    

Player: Dahlia

FC: Claire Danes

Victory year: 84th Annual Hunger Games

Hobby: Pekařka v místní pekárně

Contact: sanianik@gmail.com, skype: shanydei

Age: 67 deceased - soukromá poprava

Token: Perleťová sponka


[ before the Hunger Games ] Dvojka, krásný to kraj, jenž připravil Sheliu na Hry, jak jen uměl. Alespoň ona tomu věří. Naučila se zacházet s velmi širokým sortimentem zbraní, které se v tréninkovém centru nacházely. Dokáže zaútočit z blízka i z dálky. Nejvíce má ráda mačety, sekery a další zbraně, jež mají ostří a zaberou vlekou plochu. Trochu taky meče a katany, jenže to jí přijde jako zbytečná práce, že to moc neřeže. Ale umí s tím zacházet a dokáže s tím udělat na protivníkovi velkou škodu. Ráda hází věcmi, takže granátky, vrhací sekery a nože, oštěpy a takové věcičky. Taky se naučila klást pasti, vázat různé uzly a něco o stopování. Orientace jí jde také velmi dobře, to víte, ženská musí vědět, kde najít toho blbečka, kterého tak dlouho miluje, že mu jde hodit sekeru do ksichtu. Má hodně ráda přírodu, dokáže tedy najít pár rostlinek, kterými by se mohla živit. Taky by v ní byla schopná přežít, je v tom celkem dobrá. Většina lidí z Dvojky si myslí, že přežití v přírodě nebudou potřebovat, ale ona to má ráda, tak se tomu i naučila.

[ the days after ] Nikdo by nevěřil, jak se dokázala naučit plavat. Sice šlo prvně jenom o takové plácáníčko, voda jí však zachránila život. Stejně jako rychlý běh, nyní má velmi dobrou kondičku, zaběhne krátké i dlouhé tratě. Naučila se lézt do výšin stromů a nejrůznějších budov. Nemá problém ani na kluzkém povrchu či tenkém podloží, však ani tak moc neváží, aby se jí tam něco stalo. Ze zbraní se naučila i s lukem a po té nepříjemnosti s jednou spojenkyní i s jejím kopím, celkem užitečným. Rozezná mnohem více rostlinek než před tím, dokonce i ty jedovaté. Okoukala něco málo o přípravě jídla a ošetřování některých zranění, nicméně to nemá zažité. Jako matka se naučila trpělivosti a výbornému vaření, tedy, snad to doma chutná. Naučila se i plížit, přes pláže či štěrkovou plochu, vždy s minimem hluku. Ráda maluje a snad by zvládla namatlat i něco na sebe, pokud by překousla to, že nebude zářit čistotou.


[ before the Hunger Games ] Její největší slabinou je její důvěřivost. Věří totiž bezmezně naprosto všemu a i ten sebehorší herec by ji dokázal strhnout a ona by mu uvěřila naprosto vše. Lehce se nechá zmást ostatními. Ještě více ji však matou její vlastní pocity. Dokáže se zamilovat během vteřiny a být zamilovaná po další roky, i když tu osobu už zřejmě nikdy neuvidí, tak kdykoliv by o něm padla zmínka, zešílela by zřejmě štěstím. Naopak, když zjistí, že jí někdo lhal, stačí pár hezkých slůvek a zase je všechno v pořádku. Zároveň nedokáže být tou vůdčí osobností, protože po pár náznacích nedůvěry by se zřejmě na místě složila. Taky by se všechno snažila vyřešit domluvou než bojem, ona je totiž ta cíťa, tak to jinak ani nedává. Je hodně nerozhodná a tak občas stojí pouze na místě, jako kdyby zamrzla v pohybu, takže byste ji lehce přerafičili, pokud byste ji takto zastihli. Nikdy se nenaučila plavat a má až přehnaný smysl pro čistotu, kdy jí sebemenší špína přivádí problémy pobývat v dané oblasti. Nikdy ji nenapadlo, že něco jako plavání by se také mohlo hodit, tak se od toho raději drží dál.

[ the days after ] Hry jí přinesly opravdu mnoho do života. Její slabiny však spíše prohloubily, než že by je spravily. Z citlivé holky se stala žena, která nedůvěřuje naprosto ničemu a cokoliv, co by bylo proti ní řečeno, příliš prožívá. Když jí jenom něco nedonesete v čas, pro ni včas, okamžitě začne brečet a myslet na to, že jste proti ní a nesnášíte ji. Jakýkoliv odpor či neúspěch, svůj či bližních, bere moc osobně a jako svoji vinu. Když vám naopak něco je, i kdyby jste jí před očima umírali, neuvěří tomu, dokud to nebude mít odněkud potvrzené. Klidně vám dotrhne hlavu, jen ať si je jistá vaší smrtí. Je více hysterická než kdysi. Moc tyto maličkosti prožívá. Z arény se také začala bát ohně, u nich doma nemůže nikdy hořet oheň v krbu, všechno je elektřina. Nerozhodná je stále, avšak rozhodla se nad tím vyhrát tím, že každá první možnost je ta správná, a tak volí pouze ji. Často zapomíná to, co jste jí řekli či o co jste ji požádali. Někdy má stavy, kdy si myslí, že danou práci již vykonala a přitom se ani nehnula z místa. Bere na to i prášky, ale moc to nezabírá.


[ before the Hunger Games ] Shelia je blondýnka, vlasy jí dosahují něco málo pod ramena, občas uvažuje o tom, že si je ostříhá. Také je vysoká, okolo sto sedmdesát centimetrů, přičemž doufá, že ještě poroste. Hubená postava, dlouhý krk, skoro žádné svaly. Má baculatější obličejík, hodně to jde vidět, když se na vás usměje. Co jde na ní vidět, jsou její ženské tvary, které má i přes svůj věk silně vyvinuté. Také světlounce zelené oči, i když na ně se mnoho mužů nedívá. Je vlastně opravdu zábavná, milá a hodná, jenom není dobré jí svěřovat mnoho, protože ona tomu potom uvěří a roznese to jako známou pravdu, no, znáte jak kolují drby, ne? Má hodně kamarádů a v kraji je oblíbená. Hodně lidí si o ní teda myslí, že je to takový hodný profík, že snad ani nepatří do Dvojky. Nevadí jí, když je někdo z nějakého horšího kraje a necítí se nad nimi povýšeně. Každopádně profík je a i když je hodná, je si jistá, že v aréně by byla schopná zabíjet a že by z ní vyšla jako vítěz.

[ the days after ] Kvůli strádání v aréně a následných rocích terapie přišla o mnoho ze své váhy, i když potom něco nabrala zpátky, přišla o mnoho ze svých krásných ženských tvarů. Naštěstí si ji přesto všechno kdosi zamiloval, vlastně má problémy si zapamatovat jeho jméno. No, bylo to s ním vážně fajn, chápal její problémy, dokonce ji později požádal o ruku, načež ona kývla, no manželství to moc šťastné nebylo, protože byl fakt velký pijan a ona potom chvilku taky. Tak se rozvedli, naštěstí pro ni ten chlápek skočil odkudsi ze skály, když se jednou zase ožral, no, a ona byla zase volná. Už uběhlo deset let od jejích Her a ona zatoužila po lásce. Našla si dalšího muže, ten už naštěstí nebyl takový blázen jako ten předchozí a dokázal zvládat její záchvaty a noční můry. Zachtělo se jí také potomka, který by držel břímě hrdosti a odpovědnosti za vítězství, a tak se jí narodil Lewis, jediný syn, kterého má moc ráda, i když si občas jeho počínání bere moc osobně. Byla mu však starostlivou matkou, to jí pořád zůstalo, soucit s bližními. Občas to s ní bylo na palici a má vlastně štěstí, že ji nějaký ten člověk už dávno neodpráskl, neuvědomuje si to, je jí to jedno. Chtěla moc další dítě, to už se jí však nepodařilo. Lewis postupně rostl a jeho otec ho začínal brát do výcvikového centra. Jí se to moc nelíbilo, ale zároveň si začala uvědomovat ohroženost jejího syna, tak nakonec svolila. Její syn ji však i přes to neměl moc rád. Když se dostal do Her, měla z toho fakt těžké deprese a moc to nezvládala, naštěstí ho nemusela mentorovat, protože to už by ji vážně kleplo. Naštěstí to ten její milovaný pošuk vyhrál a odešel celkem bez újmy, sice ji od té doby nenávidí přítel té brunety, co tam tak nešťastně skapala, to je jí však jedno a vesele si užívá to, že její syn to v těch Hrách zvládl.


× Desirée Mason - Jednoho dne ji našla v domě jejího syna. Z celkem velkého šoku se nakonec vyklubala milá dívčina. Má ji hodně ráda, i když třeba není tak hodná, jak si ona myslí, na ni tak působí a to je hlavní.

× Lewis Holbourn - Její milovaný synátorek. I když má někdy pocit, jako kdyby byl vždycky proti ni a naprosto ji nesnášel, miluje ho celým svým srdcem a nikdy by na něj nedala dopustit. Pořád se o něj ještě bojí, že jí někam odejde, a tak o něj pečuje možná víc, než je zdrávo.

× Richard Mason - Byl to její mentor v Hrách. Opravdu jí pomohl se na arénu připravit a hodně mu toho dluží, bez něj by se jistě z arény nedostala. Chová k němu stále nějaké vřelé city, ale čím je starší, tím více se bojí, že nebudou opětovány nebo že se ještě ztrapní tím, že neví, jak na tom spolu vlastně jsou.

other worlds

stranger2s.jpg