Tuesday, June 04, 2013

Chace Styron

[ čejs stájron ]

 

    

Player: Diddi

FC: Max Irons

Victory year: 104th Annual Hunger Games

Contact: hp.diddinka.hg@gmail.com

Age: 54 deceased - probodnutá mícha: M. Chronus

Token: Stříbrný řetízek na krk

Hobby: Děvkaření


[ before the Hunger Games ] Chace je jako každý jiný profesionální splátce, co si jde za svým vítězným cílem, kterého chce za každou cenu dosáhnout. Znamená to, že je velmi zdatný, chladný a krvelačný zabiják. Už odmala chodil do tréninkového centra a trénoval na Hladové hry. Sílu má velkou a dokáže ovládat téměř všechny zbraně, od A do Z. Nejlépe si poradí s obyčejnou mačetou, i střílení z luku, kuše a cokoli podobného by zvládal, ale není to pro něj taková zábava, jako do někoho sekat mačetou a nebo mečem. Je hodně dobrý na boj zblízka. Je rychlý v běhu a ve šplhání, ale jeho výdrž mu nedovoluje běhat na moc dlouhé tratě a takové podobné věci. Snaží se to zlepšovat a každý den chodí běhat, ale jde to pomalu. Naučil se i pár triků, jak udělat pasti. Další jeho specialitou je lov jakýkoliv zvířat a uvařit to na spoustu způsobů. Takže musíme podotknout, že je Chace opravdu dobrý kuchař.

[ the days after ] Od té doby, co se v aréně docela dost naběhal, přestal kouřit. Teď se snaží žít zdravěji. Když už se tím vítězem stal, tak nechce hned umřít na jakékoli návykové látky. Vyhýbá se i alkoholu, je takový posedlý tím, že musí být zdravý. Takže se jeho výdrž v běhu a ve všem docela dost změnila. Taky se mu všechny holky v aréně znechutily tak, že už by je zabil mrknutím oka. Stále je to stejný krvelačný zabiják a občas si zajde i do toho výcvikového centra nebo posilovny si trošku zatrénovat. Dost se zlepšil ve vaření, naučil se spoustu nových věcí a má teď přístup i k receptům z Kapitolu. Vaří si zásadně sám, aby to bylo zdravé a výživné, protože on si udržuje figuru. I kdyby byl strašně moc starý a ošklivý, tak se bude starat o to, jak vypadá. Vzhled je pro něj dost důležitý, hlavně jako vítěz si nemůže dovolit vypadat nějak špatně.


[ before the Hunger Games ] Chace se vždycky soustředil na zabíjení, takže v tom bychom problém nenašli, ale někdy to musí přece jenom vadit. Mohl by se jen soustředit na zabíjení, že by zapomněl na ty ostatní věci. Neumí plavat, nikdy na to nemyslel. A jeho výdrž je opravdu mizerná, protože se z něj stal úspěšný kuřák, ale zatím to není tak příšerné. Když ale může, tak si zapálí. A když má dlouhou chvíli a nemá zrovna cigaretu v ruce, tak se mu klepou ruce a je celý těkavý a dokáže pak být dost nepříjemný na všechny okolo. Nerozezná byliny, připadají mu nudné. A jeho velikou slabinou je to, že nedokáže ublížit holce, ať je maximálně otravná a on ji nesnáší, tak on to nedokáže, ale ví, že se s tím v aréně musí poprat. Taky má ten samý problém s malými dětmi, ne že by mu přišly roztomilé, ale nějak jim nechce ubližovat. On je profík a chová se podle toho, prostě by bojoval jenom s těmi, kteří by za to stáli.

[ the days after ] Slabin má o něco méně, protože v aréně si toho dost zažil a už mu nic nevadí. Že by se něčeho bál? To ne, ani smrti se nebojí. Jediným problémem je to, že si to v hlavě nesrovná dřív, než to udělá, takže často dělá chyby ve všem. Taky by se mu nelíbilo, kdyby někdo chtěl zabít jeho blízké, teď by za ně možná i položil život. Tohle ho naučila Afanassy, kterou měl rád jako sestru, ale ona jeho bohužel jinak. Má více emocí v sobě a už to není taková dutá skála, ale nikoho si k sobě moc nepustí. Víc se stará o svoje přátele a celkově o svůj společenský život. Docela si začal zakládat na tom, jak ho vidí lidé okolo. Když je to ale nějaké špatné, tak se dokáže dost rychle naštvat a udělat s tím jednoduchý, krátký proces. Nenechá si od nikoho poroučet a má takový pocit, že je prostě dobrý. Zvládl se naučit plavat, ale není to nic velkého. Udrží se nad hladinou, ale kdyby po něm někdo chtěl, aby se potápěl, tak to už by nezvládl.


[ before the Hunger Games ] Je to obyčejný profesionální splátce z Druhého kraje. Jeho rodina je bohatá, má to, co chce. Všichni v rodině se zdají být šťastní. Má starší sestru, která přežila všechny sklizně. Nikdy neměla zájem se dostat do Her, ale Chace je úplný opak. On tohle naprosto miluje. Chace se často chová jako machr, co si dovoluje vše a myslí si, že mu to vše patří. Je mezi svými přáteli – i když to pro něj přátelé nejsou – oblíbený a mezi holkami je to typický lamač srdcí. Je jeden z mála lidí, který miluje sice Hry, ale Kapitol se mu naprosto hnusí. Přijde mu to moc a myslí si, že je nespravedlivé, že děcka v Kapitolu do Her nevybírají. Povahově je chladný, ambiciózní. Nenávidí vše, co se mu motá pod nohama. Je hrozný cholerik a naštve se velmi snadno. Chace dokáže být i hodný, ale to je opravdu vzácnost. Jeho nejlepší kamarád Dyson Woodrow, který byl ve 102. ročníku Her, zemřel. Byl ze Sedmého kraje, takže o tom nikdo neví. Jednou ho potkal, když utekl ze svého kraje. Taky proto nemá moc v oblibě Chantelle, vítězku z toho samého ročníku. Ale v těch samých Hrách byla i jeho jediná láska Stela, kterou také potkal, když utekl z kraje. Sice nenávidí ostatní kraje, ale přece jenom z těch dvou krajů měl přátelé, které ztratil. Chtěl by se pomstít Kapitolu, ale jeho chuť vyhrát a zabíjet splátce je silnější.

[ the days after ] Od té doby, co mu umřela Afanassy, je takový zvláštní. Není to tak, že by k ní měl nějaké city. Možná tak bratrské, ale ona byla úplný opak jeho. Ona byla nesmírně milá a možná si od ní něco převzal. Je takový víc starostlivější. Před tím, než vešel do té „nádherné“ arény, se pokoušel ještě o Clove, která nejeví žádný zájem ještě dodnes, ale už se to aspoň blíží k nějakému konci. Pořád pro ni má slabost, ale nijak už to neřeší. Neřeší vůbec nic. Je trochu emočně nestabilní. Neví, co chce, ale snaží se být jiným člověkem, což se mu daří, ale ne tak, jak by to mělo být. S žádnými lidmi si nepovídá a už vůbec ne s jinými vítězi. Možná tak párkrát prohodí s někým řeč, ale není s ním taková sranda, pokud ho opravdu nerozveselíte a nerozmluvíte. Není to ale žádný ňouma, bavit se umí, když už se k tomu dostane. Jinak je v chování stále stejný, je to hajzlík a lamač dívčích srdcí. Moc už toho tak nevyužívá, protože se snaží získat srdce jisté vítězky, ale i tak svůj koníček nezanedbává.


× Desirée Mason - Mladší sestra jeho přítelkyně, tudíž se k ní choval vždycky mile. Velké přátelství mezi nimi ale vůbec není, spíše když už, tak si jen někdy příležitostně někam zajdou na rande. Jenže na takové věci Chace vůbec není, proto je nemožné, aby se do ní někdy vůbec zamiloval, hlavně když už jednou do její sestry zamilovaný byl. Naoko mají mezi sebou neutrální vztah, ale nedalo by se říct, že by mu bylo jedno, kdyby se jí něco stalo, to spíše naopak. Pořád má k ní nějaký ten bližší vztah, tak by ztropil peklo, kdyby se jí něco stalo.

other worlds

stranger2s.jpg